Raalte Fairtrade Gemeente!

In de gemeente Raalte namen op 1 november, tijdens de Fairtrade Week, burgemeester Martijn Dadema en wethouder Frank Niens de titel in ontvangst. Daarnaast hebben alle deelnemende instellingen een raamsticker gekregen waarmee zij duidelijk kunnen laten zien dat zij eerlijk handelen. Namens Wereldwinkel Heino hebben Henny Siebert en Gesien Stoop deelgenomen aan het traject om deze mooie titel voor de gemeente Raalte binnen te halen.

Wereldwinkel Heino verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten -zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren- er een eerlijke prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij.

Wereldwinkel Heino bestaat al meer dan 25 jaar en draait op de inzet van zo’n 40 enthousiaste medewerkers! We zijn als Wereldwinkel Heino lid van de LVWW en ook op lokaal niveau werken we samen met andere Wereldwinkels. We zijn gevestigd op een prachtige locatie aan de Marktstraat. Komt u gerust eens een kijkje nemen of neem contact met ons op voor meer informatie.